ODG – Onderweegs & De Groot

logo restyling  •  huisstijl  •  webdesign  •  poster  •  advertenties  •  bekeuring

LOGO restyling

Onderweegs & de Groot:

“In 2015 waren we toe aan een nieuwe website. Naast onze vraag om onze nieuwe website te ontwerpen, introduceerde Ontwerp van Wouter als verrassing een nieuw logo. Geen complete verbouwing van onze oude vertrouwde uitstraling, maar net even een frisse stijl die aansluit bij de tijd van nu. We waren direct verkocht en hebben vol trots in 2016 ons nieuwe logo gelanceerd en onze nieuwe huisstijl verder uit gerold.”

HUISSTIJL

“Bij een nieuw logo hoort natuurlijk ook een nieuwe huisstijl. Ontwerp van Wouter voorziet ons van al onze huisstijl items en reclame. En weet ons telkens weer te verrassen.”

WEBSITE

De website van ODG – Onderweegs & De Groot bestaat uit heel veel prachtige functionaliteiten. Een aantal functionaliteiten zoals de pakket advies module, pakket vergelijker, pakket check en de nieuwsmodule heeft Ontwerp van Wouter voor ODG bedacht en ontworpen. Bekijk hier de concepten van het webdesign waar de verschillende functionaliteit in ontwerp onder elkaar zijn uitgewerkt.

Poster

Onderweegs & De Groot had voor een voetbalmagazine een advertentie nodig. Eentje met een duidelijke link erin naar voetbal, daarnaast uiteraard in stijl van Onderweegs & De Groot. Ontwerp van Wouter bedacht een opvallende advertentie met een krachtige boodschap. Omdat Onderweegs & De Groot de advertentie zo geslaagd vond, heeft Ontwerp van Wouter de advertentie inmiddels ook als poster uitgewerkt.

Advertenties

1
2
3
4
1

Personeelsadvertentie – vacature

2

Algemene advertentie – ODG – Onderweegs & De Groot

3

Advertentie in clubblad en krant t.b.v. Voetbalclub SDVB in Barneveld

4

Column – maandelijks

1
2
3
4
5
1

Personeelsadvertentie

2

Column – maandelijks

3

Advertentie: Rondje om de Koepel, Lunteren – Hardloopevenement.

4

Algemene advertentie – ODG – Onderweegs & De Groot

5

Advertentie t.b.v. krant van de Tour de Force Barneveld.

VAN EEN PROBLEEM EEN KANS MAKEN!

Onderweegs & De Groot heeft direct voor de deur van het pand aan de Burgemeester Kuntzelaan 29 in Barneveld twee parkeerplaatsen beschikbaar om haar eigen klanten te ontvangen.

Regelmatig komt het voor dat bezoekers van supermarkt de Albert Heijn van deze plekken gebruik maken zonder dat ze bij Onderweegs & De Groot als klant naar binnen lopen. Niet helemaal de bedoeling en erg vervelend zou je zeggen… Maar hier ligt toch ook een leuke kans..

Ontwerp van Wouter bedacht een ludieke actie om de mogelijk onbedoeld foutief geparkeerde persoon toch even bij Onderweegs & De Groot naar binnen te laten lopen. Zo kan deze op een leuke wijze even kennis maken met Onderweegs & De Groot en wellicht voortaan ‘als nieuwe klant’ vaker komen parkeren!

Bekijk meer projecten!