Even voorstellen...

Mijn naam is Wouter Anbeek, een geboren en getogen Barnevelder. Vader van 2 fantastische kinderen en in het gezelschap van een lieve vrouw.

Sinds 2002 ben ik werkzaam geweest bij diverse reclamebureau’s in Barneveld en omstreken.

Sinds 1 januari 2008 ben ik gestart met mijn eigen onderneming in strategische vormgeving, ontwerp van diverse reclame uitingen, communicatie en marketing. Zowel voor offline toepassingen zoals een professioneel logo, pakkende huisstijl, duidelijke brochure, of goed verkopende flyer of zelf (bedrijfs)magazine, als ook online toepassingen zoals o.a. websites, e-mail nieuwsbrieven en social media uitingen.

Je kan mij omschrijven als bevlogen, creatief, gestructureerd, sportief, een tikkeltje gek, maar buitengewoon serieus in mijn werk.
Laat je positief verrassen door Ontwerp van Wouter!

Bekijk werkzaamhedenBekijk projecten

IN HET KORT…

Landt de boodschap van uw brochure bij uw doelgroep? Zit die knop in uw website op de juiste plek? En straalt uw bedrijf uit wat u graag zou willen?

Met een creatief concept en verrassende vormgeving van Ontwerp van Wouter zit dat wel goed! Een ontwerp met een weloverwogen doel, een efficiënte investering in uw reclame. Dat is de kracht van een strategisch Ontwerp van Wouter.

Zin in een creatieve brainstorm voor uw bedrijf?

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief 

En volg ons nieuws en laatste ontwikkelingen!