Website ontwerp (UX / UI)

Een goede website begint met een goed plan. En daarbij gaat het niet alleen om het ontwerp van de website. Ontwerp van Wouter bepaald voorafgaand aan het ontwerp samen met u welke doelgroepen de website moet aanspreken, wat de doelgroepen op de website te zien krijgen en hoe de verschillende typen gebruikers de website ervaren en vervolgens snel tot actie worden aangezet. Want daar gaat het uiteindelijk om!

Jij wilt toch ook dat de bezoeker zo snel mogelijk contact opneemt, een offerte aanvraagt of direct met jouw bedrijf in zee gaat? Weten wat Ontwerp van Wouter voor jou kan doen?

Enkele opdrachtgevers die u voor zijn gegaan

Website ontwerp – De Beer Group

Voor debeergroep.com heeft Ontwerp van Wouter een strak en volledig responsive website ontwerp gerealiseerd. Overzichtelijk, duidelijk, gebruiksvriendelijk (op elk device) en vooral een goede presentatie van het bedrijf De Beer Groep en wat ze te bieden hebben.

Techniek in samenwerking met Fruto

Neem een kijkje.

Website ontwerp – Stalenschuur.nl

Voor Stalenschuur.nl heeft Ontwerp van Wouter de marketing strategisch en een volledig responsive website ontwerp gerealiseerd. Een website met een o.a. speciale tool; De 3d Configurator! Hiermee stelt u eenvoudig uw favoriete stalen schuur samen.

geïsoleerde stalen schuren zijn onderhoudsvrij, ijzersterk en verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Dat maakt ze bijvoorbeeld zeer geliefd als garage, loods, stalling of berging.

Techniek in samenwerking met Lucus Websites
Teksten in samenwerking met Geertjan Jansen

Een website met effect!
‘Binnen 1 week na het online plaatsen van de website heeft Stalenschuur.nl al 26 aanvragen binnengekregen.’ 

Website ontwerp – Accent op talent

Voor Accent op talent heeft Ontwerp van Wouter een volledig responsive website ontwerp gerealiseerd. Een fris een glansrijk design! En gelijk ook een nieuw en professioneel logo! Bekijk HIER de ontwikkeling van het logo.

Techniek in samenwerking met Fruto

Website ontwerp – Osteopathie Barneveld

Voor Osteopathie Barneveld heeft Ontwerp van Wouter een volledig responsive website ontwerp gerealiseerd. Een fris een strak ontwerp! En gelijk ook een nieuw en professioneel logo! Bekijk HIER de ontwikkeling van het logo.

Techniek in samenwerking met Lucus Websites

Website ontwerp – Mauritskazerne Ede

Voor industriële evenementen- en congreslocatie Mauritskazerne in Ede heeft Ontwerp van Wouter een volledig responsive website ontwerp gerealiseerd. Een fris een strak ontwerp met een aantal mooie functionaliteiten! En als kers op de taart ook een krachtig logo dat het aanzicht van de locatie van Mauritskazerne in Ede laat zien.

Website ontwerp – Huisartsenpraktijk De Lichtenberch

Voor Huisartsenpraktijk de Lichtenberch in Utrecht heeft Ontwerp van Wouter een volledig responsive website ontwerp gerealiseerd. Een fris een vrolijk ontwerp met een aantal mooie functionaliteiten zoals een inschrijfformulier, diverse wijzigingsformulieren, en zo nog wat mooie oplossingen. Samen met een prachtig beeldconcept en fotografie van Buonq en de techniek van Fruto een geweldig hoogstandje! En als kers op de taart ook een fleurig logo dat de kleurrijke insteek van de Lichtenberch vertegenwoordigd.

Website ontwerp – Opleidingsinstituut Spoedeisende Geneeskunde

Voor OSG heeft Ontwerp van Wouter een volledig responsive website ontwerp gerealiseerd. Met een aantal mooie functionaliteiten zoals een boeking module voor opleidingen en een reservering module voor de zalen van OSG.

Website ontwerp – Praktijk Binding

Voor Praktijk Binding heeft Ontwerp van Wouter een volledig responsive website ontwerp gerealiseerd. Een strakke en overzichtelijke website met bijpassende icoontjes voor de verschillende praktische gezinstherapieën die Praktijk Binding aanbied.

Website ontwerp – Dutch Leaders

Voor Dutch Leaders heeft Ontwerp van Wouter een volledig responsive website ontwerp gerealiseerd. Met een aantal mooie functionaliteiten zoals een overzicht en sluis naar de 5 programma’s en een module voor het boeken van de verschillende trainingen.

Website ontwerp – ODG – Onderweegs & De Groot

Voor ODG-Onderweegs & De Groot heeft Ontwerp van Wouter een volledig responsive website ontwerp gerealiseerd. Met een aantal mooie functionaliteiten zoals een pakketten keuze -, vergelijk – en advies module Een uitgebreide nieuwsmodule en nog veel meer.

Website ontwerp – ROI Institute Europe

Voor ROI Institute Europe heeft Ontwerp van Wouter een volledig responsive website ontwerp gerealiseerd. Met een aantal mooie functionaliteiten zoals een boeking module voor workshops en rapportages, een icoonset en een aantal duidelijke infographics.

Website ontwerp – Marc de Graaf Tuinen

Voor Marc de Graaf Tuinen heeft Ontwerp van Wouter het website ontwerp gerealiseerd.

Website ontwerp – Boxxis Architecten, Boxxis NXXT en Boxxsi

Voor Boxxis Architecten, Boxxis NXXT en Boxxsi heeft Ontwerp van Wouter een volledig responsive website ontwerp gerealiseerd.

Website ontwerp – Milremo

Voor Milremo heeft Ontwerp van Wouter in opdracht van Nozem.cc het website ontwerp gerealiseerd.

Website ontwerp – De Zorgpraktijk Barneveld

Voor De Zorgpraktijk Barneveld heeft Ontwerp van Wouter een volledig responsive website ontwerp gerealiseerd. Deze website is een verzamel website waarbij alle gevestigde bedrijven zich presenteren binnen één concept.

De bedrijven:

Huidtherapie van Brakel >

Huidtherapie van der Bijl >

Ling Tai – Acupuntuur en Chinese Kruidentherapie >

Grol Orhopedische Schoentechniek >

Logopediepraktijk Grunberg >

Vitalia Voetreflextherapie >

Website ontwerp – Polyesterbedrijf en spuiterij De Valk

Voor polyesterbedrijf en spuiterij De Valk heeft Ontwerp van Wouter een volledig responsive website ontwerp gerealiseerd.

Website ontwerp – Henst & Lunsen

Voor Henst & Lunsen heeft Ontwerp van Wouter in samenwerking met Nozem.cc het website ontwerp gerealiseerd.

Website ontwerp – Jaro Houtbouw

Voor Jaro Houtbouw heeft Ontwerp van Wouter in opdracht van E-Difference een volledig responsive website ontwerp gerealiseerd.

Website ontwerp – Nautasign

Voor Nautasign heeft Ontwerp van Wouter in opdracht van E-Difference een volledig responsive website ontwerp gerealiseerd.

Website ontwerp – De Valk Wekerom

Voor De Valk Wekerom heeft Ontwerp van Wouter in opdracht van E-Difference het website ontwerp gerealiseerd.

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief 

En volg ons nieuws en laatste ontwikkelingen!