Impex Barneveld BV

themabeeld  •  catalogus  •  brochure  •  rollups  •  beursstand

 

Themabeeld

DE VRAAG

Voor onder anderen de covers van onze productcatalogussen willen we graag een beeld dat in één oogopslag laat zien wat Impex Barneveld BV aanbiedt.

DE OPLOSSING

Impex Barneveld BV ontwikkeld en levert drinksystemen en toebehoren voor de pluimvee-, rundvee-, klein dieren- en varkenshouderij. Met hun systemen zorgen zij er kort gezegd voor dat dieren op een efficiënte en hygiënische wijze worden voorzien van vers drinkwater. Om dit in één beeld samen te vatten bedacht Ontwerp van Wouter een druppel die is opgebouwd uit de diergroepen waar Impex Barneveld BV drinksystemen voor ontwikkeld en levert. Dit beeld wordt in de reclame uitingen voor verschillende doeleinden gebruikt.

product catalogus

DE VRAAG

Wij hebben een eigen systeem waarin we al onze producten ingeven met onder anderen een foto, productomschrijving en artikelnummer. Van alle producten die in ons systeem staan willen we uiteindelijk een gedrukte catalogus hebben om te kunnen aanbieden aan onze klanten en relaties. Tevens willen we de catalogus in meerdere talen uitbrengen.

DE OPLOSSING

Ontwerp van Wouter heeft met het stramien dat het systeem aanbiedt een layout ontwikkeld waarin alle producten en aanvullende informatie in nette en overzichtelijke hoofdstukken aan bod komen. Inmiddels heeft Ontwerp van Wouter voor meerdere talen de catalogus ontworpen die in veelvoud worden gedrukt en wereldwijd worden aangeboden aan de klanten en relaties van Impex Barneveld BV.

Brochures

DE VRAAG

Voor een aantal van onze productgroepen hebben we brochures nodig. Deze moeten samen een nette brochurelijn vormen waarbij we per brochure zonder veel pagina’s te gebruiken toch uitgebreid ons verhaal kwijt kunnen.

DE OPLOSSING

In lijn met de huisstijl en de productcatalogussen van Impex Barneveld BV heeft Ontwerp van Wouter een flexibel stramien voor de brochures ontwikkeld. In dit flexibele stramien heeft Ontwerp van Wouter inmiddels diverse brochures ontworpen. De brochures hebben allen een eigen indeling, maar vormen samen toch een duidelijke lijn met elkaar.

Rollups

DE VRAAG

Voor onder anderen de beurs hebben we een aantal roll-up presentatie systemen nodig passend bij onze brochures en product catalogussen.

DE OPLOSSING

Ontwerp van Wouter maakte duidelijk leesbare roll-ups waarbij de kern direct wordt uitgelicht. Een echte eye-catcher waar je op de beurs niet omheen kan.

Beursstand

DE VRAAG

We staan wereldwijd regelmatig op een beurs. Daarbij willen we graag een beursstand die herkenbaar is en in een makkelijk aan te passen stramien is ontworpen, zodat we per stand makkelijk opnieuw een indeling kunnen maken zonder dat de stijl veranderd.

DE OPLOSSING

Ontwerp van Wouter heeft een stramien bedacht waarbij de zichtvlakken die het verhaal vertellen altijd op ooghoogte zitten. De blauw/groene achtergrond kleur met daarop het rode logo van Impex Barneveld BV zorgt voor een duidelijk herkenbare stijl die op elke beurs gelijk is. De vlakken zijn flexibel in te delen waardoor elke beursstand relatief eenvoudig ontworpen kan worden.

Bekijk meer projecten!