Distileerderij De Tok – Barneveld

logo  •  typografie  •  etiketten jenever/whiskey  •  etiketten gin  •  design whisky  •  etiketten likeuren  •  rollup  •  folder

NIEUW LOGO VOOR DE TOK

Voor Distilleerderij De Tok in Barneveld heeft Ontwerp van Wouter diverse ontwerpen gemaakt. Onder anderen dit prachtige logo.

Een gestileerde Barneveldse kip gecombineerd met een distilleer installatie waaruit net een druppel distillaat vloeit. Een logo met een krachtige uitstraling en een echte merkbeleving. Eentje die past bij de stevige dranken die Distilleerderij De Tok in Barneveld produceert.

TYPOGRAFIE

Voor de typografie van Distilleerderij De Tok is uitgegaan van een retro / oude amsterdamse school letter. Daarin is in het ontwerp bij jenever de nadruk gelegd op een laag karakter en bij whiskey juist op een hoog karakter. En door te spelen met zwart en wit, positief en diapositief, hebben beide namen, net als beide dranken, een geheel eigen karakter gekregen.

ETIKET ONTWERP JENEVER EN WHISKEY

Na de ontwikkeling van het logo en de eerste typografie heeft Ontwerp van Wouter een mooie reeks aan etiket ontwerpen gemaakt. In eerste instantie een etiket ontwerp voor jenever en whiskey en niet veel later ook een etiket ontwerp voor honinglikeur, droplikeur, koffielikeur, oranjebitter en echte Barneveldse gin.

ETIKET ONTWERP BARNEVELDSE GIN

Voor Distilleerderij De Tok in Barneveld heeft Ontwerp van Wouter een etiket ontwerp gemaakt voor echte Barneveldse gin. Een stoer ontwerp met een lekker eigenwijs karakter. Retro, maar daarnaast ook tijdloos zodat het ontwerp voor altijd mee kan. De Barneveldse gin is (veder)zacht van smaak en voorzichtig gebottled. En dat is natuurlijk terug te vinden in het ontwerp. Een ontwerp met een echte merkuitstraling. Eentje die niet onder doet aan de grote merken!

KLEINE ETIKETTEN OP DE ACHTERKANT

Ook voor een korte pakkende tekst ben je bij Ontwerp van Wouter aan het juiste adres. Speciaal voor op de achterkant van de flessen van de dranken van Distilleerderij De Tok heeft Ontwerp van Wouter een klein etiketje ontworpen en een prachtige tekst bedacht:

Distilleerderij De Tok in Barneveld distilleerd dranken volgens eigen recept. Ambachtelijk bereidt, met pure passie voor smaak. Originele Barneveldse dranken met een stevig karakter. En dat proef je! Das genieten!

Echte Barneveldse koffielikeur gemaakt van vers gebrande koffiebonen van Sophia’s coffee in Barneveld. Met bijpassend etiket ontwerp voor op de fles een plaatje om te zien.

Knaloranje Barneveldse oranjebitter met een zachte smaak en uiteraard een bittertje. Dan mag in het ontwerp een kroon en een Nederlandse vlag uiteraard niet ontbreken.

Barneveldse honinglikeur met een vleugje kaneel. In het ontwerp een prachtige honingraad met een houten honingstok. Een zoet ontwerp zoals deze smaakt.

Gitzwarte Barneveldse droplikeur gemaakt van echte drop en met een fijne smaak van salmiak. De dropballen in het ontwerp geven al iets prijs over wat je gaat proeven.

Bekijk meer projecten!