Dutch Leaders

logo  •  visitekaartje  •  webdesign  •  special item

LOGO

DE VRAAG

Ontwerp ons logo. Het logo moet een merkbeleving hebben. Krachtig en strak van vorm. Maar ook vriendelijk en toegankelijk voor onze doelgroep. En het moet een Nederlandse uitstraling hebben! Onze boodschap moet onze klant terug kunnen herkennen in het logo.

VISITEKAARTJE

DE VRAAG

Wij willen een opvallend visitekaartje met weinig tekst. Sjiek, strak en to-the-point.

DE OPLOSSING

Ontwerp van Wouter heeft voorgesteld om enkel de persoonlijke gegevens op het kaartje te plaatsen. Persoonlijk en krachtig. En daar houden we van. Daarnaast heeft hij in de afwerking gekozen voor mat gelamineerde kaartjes waarbij het logo in een glanslaagje is uitgevoerd. Op de donkerblauwe achterkant komt subtiel in witte letters onze boodschap terug. Erg stijlvol!

WEBSITE

DE VRAAG

Bedenk een systeem en ontwerp een gebruiksvriendelijke website waarin wij onze klanten snel en eenvoudig uitleggen wie wij zijn en wat wij doen en waarin we onze programma’s duidelijk uitleggen. Vervolgens is het de bedoeling dat onze klant in een simpele stap en zo snel mogelijk één van onze vijf programma’s bij ons boekt.

DE OPLOSSING

Een compleet verzorgt ontwerp, inclusief strategisch routing- en navigatie plan (UX / UI design). Duidelijke pagina’s en een heldere structuur. Onze klant komt op onze website, zonder te verdwalen, altijd op de juiste plek terecht. Iedere vraag die onze klant heeft, wordt op de juiste manier beantwoord en waardoor de klant eenvoudig de stap neemt om één van onze programma’s te boeken. En dat is nou precies wat we willen! En op een tablet of telefoon.. Het werkt perfect!

Ontwerp van Wouter heeft Fruto ingeschakeld om de website technisch te realiseren.

Special Item

DE VRAAG

Naast ons visitekaartje willen we graag een leuke gadget. Iets dat de aandacht trekt, lekker blijft rondslingeren en wat je niet gauw weggooit. Iets wat onze klanten en partners waarderen en niet snel zullen vergeten! Het moet een leuk verlengstuk zijn in onze communicatie.

DE OPLOSSING

Ontwerp van Wouter heeft daar ontzettend goed op ingespeeld en een tof item bedacht. We hebben inmiddels een flinke stapel special Dutch Leader sleutelhangers in huis om onze klanten en partners mee te verrassen! En uiteraard met eerlijke materialen en op een eerlijke manier geproduceerd!

Bekijk meer projecten!